Wie schrijft?

Ik heb veel ervaring door mijn eerste molen. Mijn eerste was mijn vader's oude model dat was echt heel slecht, maar ik kon het doen. Toen kreeg ik mijn eigen molen en ik heb het maken van mijn eigen molen voor vele jaren. Ik heb ook gebruik gemaakt van een paar machines van verschillende merken. De molen die ik gebruik is degene die mijn vader gebruikt en het heet de T8. Ik ben geen grote fan van de T8, maar ik hou van de T7. Het heeft een betere sleur en ik gebruik het veel als ik bezig ben met projecten. Mijn molen is ongeveer 12 jaar oud en het wordt niet vies, het is een goede molen. Het heeft een heleboel onderdelen die moeten worden gereinigd. Het beste deel van deze molen is de prijs. U een T8 molen kopen van mijn vrienden bij Amazon. Ik kocht een T7 molen voor een vergelijkbare prijs.

Toen ik deze blog in 2017 begon, wist ik eigenlijk niets over een molen, maar als nieuwsgierig meisje wilde ik er wat informatie over vinden. Ik zag ook een interview van iemand die een molen op het internet was. Toen ik begon te werken aan de blog ontdekte ik meer over grinder en ik begon ook op zoek naar een plek om erover te praten op mijn blog. Ik vond ook veel mensen die hun ervaringen op grinder gedeeld en ik waardeerde dat. Op dezelfde manier heb ik ook begonnen met mijn eigen grinder discussie forum in Facebook.

Ik begon deze blog omdat ik wil mijn ervaring, mijn passie, en mijn kennis over een molen en het is gebruikers te delen. Maar, zoals ik al eerder zei, het begon meer en meer te groeien. Het is niet altijd een gemakkelijke weg te nemen wanneer u een blog als deze te starten. Maar dit is het pad dat ik heb gekozen en ik hoop dat het ook het pad voor jou is.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik het gevoel heb dat sommigen van jullie ook geïnteresseerd zijn. Ik ben een Franse vrouw die vroeger in een bakkerij werkte en mijn oma gebruikte om kaas te malen in een grote pot. Deze blog werd geboren in 2010, maar ik heb besloten om het te publiceren als onderdeel van mijn project. Ik ben geïnteresseerd in de molens, ze zijn een van mijn favoriete dingen, ik kan niet uitleggen waarom!

Het is niet echt een hobby voor mij zo veel als ik graag alle dingen die ik heb ontdekt over de molens te delen.

Ik ben ermee begonnen vooral omdat ik altijd al gefascineerd door het idee dat de molens hebben om een beetje anders te werken dan de traditionele kaasmakers. Ik denk dat het meer over het proces en de mensen die betrokken zijn dan de werkelijke producten en dat is waarom ik heb besloten om deze blog te publiceren.

De enige reden waarom ik besloot om het te doen is vanwege de grote blog Erkvandescheur door Peter van der Meer.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school, begon ik te werken als een professionele molen. Ik ben lid van het internationale grinder netwerk met een grote passie om de kennis van grinder te verspreiden. Ik hou van het feit dat mensen kunnen genieten van molen met de juiste apparatuur. Ik hou ook van de glimlach van de gelukkige mensen te zien toen ze hun nieuwe molen gevonden. Ik ben erg blij dat ik mensen kan helpen met hun eigen molen.

Ik zal altijd dezelfde regels volgen die ik gebruikte voor mijn eigen molen:

U moet in staat zijn om de slijpmachine bediening handleiding te begrijpen. Als u geen handleiding hebt, moet u een lokale boekhandel of bibliotheek vinden om er een te kopen.

Je moet de molen gebruiken. De molen moet schoon en in goede staat worden gehouden. Als het ruikt, is het tijd om het terug te sturen naar de fabrikant en vragen om een terugbetaling. De molen mag niet worden gebruikt voor commercieel of privégebruik.

Ik ben geboren in Nederland, maar ik woon in Parijs. Ik studeerde aan de universiteit in Nederland en tegelijkertijd leerde ik veel van de slijpmachine gerelateerde technieken van het Grinder forum en ook uit mijn ervaring met de Duitse molen, Jäger molen en zelfs mijn eigen molen, die ik gebruik in het molen-laboratorium voor meerdere jaren. Ik begon het schrijven van deze blog nadat ik werd geïnformeerd dat de molen markt gaat in de verkeerde richting. Zoals ik altijd al geïnteresseerd in slijpmachines, mijn interesse in het onderwerp was nooit echt over de prijzen, zoals ik kan vertellen, het is altijd meer over de kennis en de ervaring die ik opgedaan met de molen. Deze blog gaat over de laatste, de kennis die wordt opgedaan tijdens het slijpen en hoe het nuttig kan zijn voor andere dingen zoals een fiets. Ik hoop dat je dit nuttig vindt en ik ben blij dat ik het vandaag met je heb kunnen delen.