Welke molen u aanbevelen?

Ik beveel deze molen en deze molen, maar probeer het en meld uw ervaring aan mij (in dit forum of op de blog). Ik probeer alle e-mails te beantwoorden, zelfs degenen met slechts een paar woorden (want ik ben niet veel in het schrijven, maar ik wil de mening van mensen te horen). Dit onderscheidt het duidelijk van andere artikelen zoals Hoe Kom Je Erachter Of Iemand Je Leuk Vindt. Ik probeer te antwoorden op elke e-mail die ik ontvang met een antwoord. Dus aarzel niet om me te bellen op Skype of e-mail om uit te vinden of ik u kan helpen. Wat is het grootste merk voor molen? U ook proberen om een aantal vragen te stellen in dit forum over grinder. Nog een paar woorden van advies: Voor sommige mensen, deze molen is gewoon een goedkope eenmalige aankoop, voor anderen kan het hun laatste-sloot aankoop zeker. Je hoeft niet te besteden ton geld voor iets dat misschien niet de moeite waard op de lange termijn. Sommige mensen willen deze molen te gebruiken voor al hun maalt, of maal alles met de hand. Zo u kiezen wat u het beste bevalt. Ik ben ook blij om alle vragen die u zou kunnen hebben over deze molen te beantwoorden. Bel me even: 01903 327717. Ik zal u ook graag helpen op welke manier dan ook! En natuurlijk, dankzij u, is het nu mogelijk om een blog met een enkele post, een paar foto's en mijn nieuwste video's hebben! Het is een geweldige dag om een molen te zijn! Ik zal u op de hoogte houden als ik wat vrije tijd en ook houden u op de hoogte over mijn projecten. Als je dit bericht leuk vond of gewoon een reactie wilt achterlaten, ben ik blij, gebruik het gewoon niet als bron voor commerciƫle activiteiten. :) Deze blog is alleen beschikbaar in het Nederlands, maar je ook een Spaanse versie downloaden, dus wees vrij om commentaar te leveren! Hartelijk dank voor uw steun! Ik hoop dat je geniet van het lezen van mijn berichten zo veel als ik geniet van het maken van hen, en aarzel dan niet om zich te abonneren als je wilt wat ik doe, zodat u mijn laatste berichten rechtstreeks naar uw e-mail.