Wat is het grootste merk voor molen?

Grinder. En het is waar: 's werelds grootste merken zoals Grinder, Giga, Grov, Tanto en Sixto zijn het beste voor het malen van koffiebonen. Maar voor beginners, zijn er andere molens die hun plaats hebben in uw grindbag en uw koffiezetapparaat. Dit onderscheidt dit artikel van producten zoals Hoe Werkt Een Broodrooster. Maar voordat je begint, hier zijn enkele basics:

Eerst moet de molen met de beste grip worden gekocht. Het moet groot genoeg zijn om je koffie te malen. Maar als je liever iets kleins (een koffiemolen kan zo groot zijn als een kopje koffie voor $ 100), maak je geen zorgen: je altijd een oude koffiemolen gebruiken bij het malen van koffie voor beginners. De molen die perfect voor u zal zijn zal afhangen van uw budget. Voor $ 60, kan ik kopen een goede grootte (1,5-2 cm) espresso molen (het zal uw koffie beter malen). Op dezelfde manier is molen een proefrit waard. Maar als je een kleinere koffiemolen nodig hebt voor $ 150, koop dan niet zo'n enorme machine. Je zou moeten veel uitgeven voor een die niet groot genoeg om koffie te malen met een kleine molen. Voor $ 150 kon ik een 8 mm-molen kopen die mijn koffie perfect zal malen. Maar ik zou liever iets dat niet zal breken de bank (in een snuifje, ik heb mijn eigen kleine molen gekocht). Er zijn ook kleine grinder die erg leuk zijn, maar ze kosten ongeveer $ 70. Dus mijn advies is om een kleine molen te kiezen met een lang wiel te worden gebruikt voor het malen van koffie.

Waarom een koffiemolen?

Het is erg belangrijk om een goede molen die compatibel is met uw keuken te vinden. Sommige molen modellen, zoals de $ 70 Le Creuset en de 60 dollar Espresso, zijn al compatibel met een aantal andere keukenapparaten zoals de koffiemolen. Als u wilt doen molen onderhoud zoals schoon het bed of wassen, een koffiemolen is een must. De koffiemolen mag geen last zijn vanwege zijn kleine omvang of het prijskaartje. Het moet genoeg capaciteit hebben, zodat u koffie zetten. In deze post zal ik u voorzien van een aantal aanbevelingen over de beste molen, en u ook te weten komen over mijn ervaring met een van de beste koffiemolen die ik heb gebruikt.

Er zijn veel verschillende soorten koffiemolens, en degene die je het minste probleem met de meeste is de GrinderJet. Ik gebruik deze koffiemolen nu ongeveer een jaar, en ik wil graag wat informatie met u delen die ik ermee heb geleerd. Ik denk dat het echt goed is, en ik ben blij dat ik het gekozen heb. Dus daar gaan we! De grootte van de molen De grootte van de molen, wanneer u de krukas draait, is een beetje groter dan de slijpmachines met een grotere molen. Je hoeft niet echt een molen van deze omvang als het zal malen veel koffie zonder dat u iets gebruikt, en het zal ook in staat zijn om zich te ontdoen van een deel van het residu na de koffiemolens worden gebruikt. Als u een kleinere koffiemolen voor uw huis wilt kopen, zou u waarschijnlijk tweemaal moeten denken.