Dit is hoe we testen

We proberen ons proces zo transparant mogelijk te houden, wat soms kan betekenen dat sommige methoden niet worden mees. We willen ook graag het voordeel van een aantal onafhankelijke beoordelingen, en wat hulp bij de evaluatie van de gegevens in ons lab, evenals de wetenschappelijke waarde van de gegevens gepresenteerd in ons lab. Om dit te bereiken, zullen we hard werken om zowel onafhankelijke beoordeling en herziening van andere onderzoekers in ons lab op te nemen. We zullen ook werken om ervoor te zorgen dat het lab beschikbaar is voor iedereen die geïnteresseerd is in de bevindingen van het lab. We hebben een actief onderzoeksprogramma, en hebben gepubliceerd onderzoek dat zal worden gepubliceerd in de toekomst. Als u geïnteresseerd bent, u contact met ons opnemen. Als u de blog wilt ondersteunen, staan we open voor alle soorten financiering en andere mogelijkheden. We zullen ook bereid zijn om te werken met iedereen die informatie die het lab en / of ons kan helpen als we werken om het lab op zijn plaats te krijgen.

Dus we hebben de belangrijkste dingen afgebroken om op te letten als je op zoek bent naar een nieuwe molen, en een aantal manieren om aan de slag te gaan.

Bij het kopen van een nieuwe molen, het eerste ding om te zoeken naar zijn de specs. Fabrikanten ontwerpen voortdurend nieuwe, nauwkeurigere en krachtigere eenheden om uw huidige slijpervaring te verbeteren. Dit betekent dat je moet kijken naar uw huidige molen voordat je springt naar een gloednieuwe, om een gevoel van wat te verwachten in termen van prestaties te krijgen. Als u niet zeker weet of uw molen is tot snuif met een recente upgrade, vraag uw molen provider. Vraag naar beoordelingen. Als u het kopen van een nieuwe molen voor de eerste keer, moet u vragen wat voor soort garantie uw molen heeft. Als uw molen is gebruikt, kijk voor een etiket op de buitenkant van de molen die staat, "Aerobatics". Aerobatics is de naam van het bedrijf dat deze producten heeft ontwikkeld. Als u op zoek bent naar een garantie, kijk dan op hun website of neem rechtstreeks contact op met het bedrijf.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle inhoud accuraat is en in lijn is met de nieuwste praktijken. We hebben echter besloten om onze aanpak te veranderen met onze nieuwe reviewers en dat is de reden waarom we zijn met behulp van een alternatieve methode van herziening van de inhoud om een dergelijke herhaling van materiaal te voorkomen. Deze methode is gebaseerd op een techniek die bekend staat als een "coderingsstijl" die door andere media wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat inhoud niet wordt gekopieerd. We hebben veel goede ervaringen opgedaan en we willen graag delen wat we hebben geleerd.

Waarom gebruiken we de coderingsstijl? Omdat we een objectievere kijk willen hebben op het werk dat we doen. Een coderingsstijl zal ons helpen om elke vooringenomenheid te voorkomen en ervoor te zorgen dat de beoordeling eerlijk en evenwichtig is. Het helpt ervoor te zorgen dat we alleen de juiste inhoud gebruiken en dat de revisor bekend is met de nieuwste praktijken.

Te vaak mensen niet volledig begrijpen wat wel en niet mogelijk is voor een molen, en het resultaat kan het tegenovergestelde zijn van wat de fabrikanten bedoeld. Maar dat is een verhaal voor een andere dag. Vandaag ga ik praten over de verschillende stappen tussen een grindlijn en een grind oppervlak, en vervolgens de verschillende opties beschikbaar voor de consument om het oppervlak aan te passen voor optimale prestaties.

Het oppervlak is het eerste wat een molen moet weten. Als het een goede grindlijn heeft, is er meestal niet veel te veranderen op alle vanaf dat punt. Maar als een molen een ongelijke grindlijn of een slecht grindoppervlak heeft, kan het de prestaties van een molen drastisch veranderen. Het eerste ding om bewust te zijn van is de diepte van de maling. Dit zal dicteren de hoek die de grindlijn is op.

Je meer over ons te weten komen en zien wat we hier doen op onze Pagina Over.

Dus als je een open source molen of hebben een aantal opmerkingen over hoe we moeten worden het runnen van ons bedrijf, u ons een reactie hieronder. We zijn een groeiend team van journalisten en bloggers en onze missie is om de wereld te delen met grinder merken. We horen graag van je. Heb je een molen? Heb je een molen geprobeerd? Met welk model(en) ben je onder de indruk? Wat wil je ons nu zien dekken? Als u zich nog niet abonneren op onze blog via e-mail, doe dit hieronder! Het duurt slechts een paar minuten aan te melden en de eerste zijn om te weten over de nieuwste blog posts, product updates, reviews en giveaways, evenals de beste molen producten die we te bieden hebben.